Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie...

szukam juz dobra godzine i nie moge skasowac wszystkich kluczy w calej animacji (scenie)...

jednym slowem, chce przywrócic do startowej wartosci (z pierwszej klatki) wszystkie ruchy obiektow, helperow, kosci, sliderow, spinnerow itd.

czy jest jakes magiczne zaklecie, ktore to uczyni?

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem czy dobrze Ci powiem ale wejdz do pierwszej klatki a nastepnie do curve editor lub dopeshit i wcisnij world i zaznacz wszystkie klucze i delete i moim zdaniem po sprawie ale nei ejstem pewien sprobuj nic nei zaskodzi:) pozdawiam

Napisano

ani curve editor ani dope nie ulega... i nic takiego tu nie znajduje... nie moge niczego skasowac.. jedynie przesuwac w lini czasu

kurcze jak tego nie skasuje to mam tworzenie sceny od poczatku, czyli ze 2 dni w plecy.. bo juz mi sie niezle jaja robia.... nie potrzebnie korcilo mnie aby probnie animowac w czasie rigowania... echhh

Napisano

Arnet gdzies na forum jest moj watek dokladnie taki sam:) tez mailem z tym problem wiec napewno gdies tu jest:( szukalem go na forum ale nie moglem znalezc jak chcesz zobacz sobie moze akurat ty trafisz:) pozdrawiam serdecznie