Arnet Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Jak w temacie... szukam juz dobra godzine i nie moge skasowac wszystkich kluczy w calej animacji (scenie)... jednym slowem, chce przywrócic do startowej wartosci (z pierwszej klatki) wszystkie ruchy obiektow, helperow, kosci, sliderow, spinnerow itd. czy jest jakes magiczne zaklecie, ktore to uczyni?
Piotr Dobosz Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 nie wiem czy dobrze Ci powiem ale wejdz do pierwszej klatki a nastepnie do curve editor lub dopeshit i wcisnij world i zaznacz wszystkie klucze i delete i moim zdaniem po sprawie ale nei ejstem pewien sprobuj nic nei zaskodzi:) pozdawiam
Arnet Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 ani curve editor ani dope nie ulega... i nic takiego tu nie znajduje... nie moge niczego skasowac.. jedynie przesuwac w lini czasu kurcze jak tego nie skasuje to mam tworzenie sceny od poczatku, czyli ze 2 dni w plecy.. bo juz mi sie niezle jaja robia.... nie potrzebnie korcilo mnie aby probnie animowac w czasie rigowania... echhh
haliq Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 A czy wogóle w dope sheet widzisz klucze? W filtrach zaznacz animated tracks only.
Piotr Dobosz Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Arnet gdzies na forum jest moj watek dokladnie taki sam:) tez mailem z tym problem wiec napewno gdies tu jest:( szukalem go na forum ale nie moglem znalezc jak chcesz zobacz sobie moze akurat ty trafisz:) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi