sally789 Napisano 23 Listopad 2017 Napisano 23 Listopad 2017 Witam. Piszę na tym forum pierwszy raz. Przyznam, że aż się boję :) Ale chcę się podzielić z Wami tym nad czym pracuję (w końcu).
sally789 Napisano 26 Listopad 2017 Autor Napisano 26 Listopad 2017 (edytowane) Projekt nad którym pracuję dzieje się w mniej więcej we współczesnych czasach... Ziemię opanowali kosmici, którzy polują na niedobitki ludzkości... Samotne dziecko wędruje opustoszałym powoli zarastającym świecie, w poszukiwaniu jedzenia. Postanawia zatrzymać się na chwilę w opuszczonej stacji benzynowej. Nie tylko Ono wpadło na ten pomysł. Okazuje się, że dziecko wpada w pułapkę i zostaje uprowadzone przez Obcych. Sama uważam, że jest to prosta historia, aczkolwiek chciałam pokazać ją w ciekawy sposób. Oczami dziecka. Na razie szukam odpowiedniego klimatu. Plus o czym zapomniałam napisać: soft-Max, ściągnięte z neta 2 roślinki, model miśka zrobiony przez moją przyjaciółkę,eh...., teraz mogę napisać, że resztę robiłam sama, tworzony po godzinach pracy. Edytowane 28 Listopad 2017 przez sally789 Nagłe oświecenie:)
Rekomendowane odpowiedzi