Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam użytkowinków , moderatorów i adminów tego forum. Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość i nie zjechanie mnie na samym początku .

Więc przechodząc do setna sprawy - Ściągnołem niedawno darmowy program gMax i mam w zwiąsku z nim parę pytań.

1. Czy w nim można twożyć i modele i textury ??

2. Czy jest jakiś polski tutorial do niego jeśli tak to proszę odrazu o linka ??

3. Czy istnieje jego polska wersja lub coś co go spolszcza ??

Dziękuję z góry za odpowiedzi i przepraszam za błędy stylistyczne i ortograficzne których starałem się unikać ale u mnie z tym trudno.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak to jest program do modelowania, a textury robi się w innych. W gmaxie tylko je nakładasz no i przypisujesz właściwości.

Polski tutorial nie wiem czy jest. Jeśli masz jakieś polskie helpy do 3dsa to w gmaxie wiekszość, jeśli nie wszystko, jest podobna.

Napisano

Gmax. Właśnie. Fajne to niby jest, ale... Ale jest ale. Z tego programu nie można eksportować do ŻADNEGO formatu poza tymi, które są dodane do niego. Czyli jeśli znajdzie sie koleś, co potrafi skryptować i chce sobie prace zrobioną w Gmaxie wsadzić do jakieś swojej gierki, to jest to naruszenie EULA. Kibel. Dozwolony jest wyłącznie eksport do gier, które mają wykupiony support pod Gmaxa. A to kosztuje zdrowo. Gmax NIE JEST PROGRAMEM DARMOWYM. Koszty ponosi developer gierki.

I tyle. Najtańszym kombajnem 3D w tym momencie jest XSI w najlżejszej wersji i już. Blender też daje rade :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.