Napisano 10 Maj 200717 l Temat 9 sesji: ZNIEWOLONA Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 9 SESJI: 18.05.2007
Napisano 11 Maj 200717 l Moja propozycja na ten tydzień to "Zniewolona bestia", mam nadzieję że będzie ok ( wykonanie jakieś 50min):) pozdrawiam!
Napisano 18 Maj 200717 l Autor Tylko teraz! Last minute! Kto jeszcze?! Kto jeszcze!? Czas do 24-tej. JakóbM: bardzo fajna technika, z takich eksperymentow moga cuda wyjsc :) Thalion: Swietna interpretacja tematu :) Ten bialy lineart troche splaszcza bryle, ale domyslam sie, ze to swiadomie. Fidiasz: Sedzina jakos kojarzy mi sie z mapetami ;) Tez fajna interpretacja tematu. Jak dla mnie, im prosciej tym lepiej :) Acha, bardzo fajnie ta 'zniewolona' namalowana. misiekhc: Ach Ty! Wyszlo szydlo z worka ;)