bojar Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 Witam to moja 2 pracka :) nie wiem jaka będzie tych precek jakość ale przesłanie spełniają . Tu mamy Człowieka (obcego, anioła) stającego na ulicy wśród zapędzonych ludzi nie widzących jego prawdziwego oblicza anielskiego tylko cień go zdradza skrzypek jako jedyny się zatrzymał milczy i obserwuje i jako jedyny wszystko widzi takim jakie jest pozdrawiam
JmTm00 Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 a skrzypki to pewnie z poprzedniej bitwy sa ;)))) nie no ale na powaznie: troszke mi sie kojarzy z wczesniejsza Twoja praca nie wiem czy na plus czy nie....ale tak jakbym mial cos zmienic to cien aniola troszke chyba jednak....eeej a ten kolo to ma noge w gipsie ?? ;) ;) Powodzenia
muody Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 dopuszczają fotomontaże? czy to tylko koncept?
Leru Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 bojar -> nie sądzę, aby to było zgodne z tematem (tak do końca). Jeślibyśmy traktowali anioła jak przybysza z kosmosu to ok ale to raczej naciągane. Obcy w tym znaczeniu to właśnie ów przybysz z kosmosu.
bojar Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 W sumie masz racje Leru przerobie cień na coś z kosmosu :)
bojar Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Napisano 16 Kwiecień 2006 Witam tym razem aniołek zamienił się w obcego władcę marionetek, który steruje ślepimi mieszkańcami ziemi będocych w zasięgu jego szponów
Ania Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 pewne elementy wyglądają zbyt doklejone, m.in. ta deska na oknie odsunęłabym obcego z centrum bardziej na bok
Grudzien Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 ogolnie koncepcik bardzo zacny :p i powodzenia życze
Rekomendowane odpowiedzi