mati2819 Napisano 16 Marzec 2018 Napisano 16 Marzec 2018 Witam. Podczas uruchamiania programu 3DS MAX pojawia mi się następujący błąd/komunikat:Error parsing XAML file: '.', hexadecimal value 0x00, is an invalid character. Line 1, positon 1.Po naciśnieciu "OK" pojawia się error: The main Ribbon configuration file is possibly corrupt. Reset to factory defaults? Po zatwierdzeniu projekt się resetuje, jednak błąd nie znika. Pojawia się on przed każdą próbą włączenia projektu.Nie bardzo orientuje się o co chodzi. Szukałem rozwiązania, jednakże nie mogłem znaleźć sensownej pomocy. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam,mati2918
mitic Napisano 16 Marzec 2018 Napisano 16 Marzec 2018 https://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Error-Parsing-Xaml-File.html Solution This happens when "MaxManaged.xaml" file becomes corrupted. To rectify this please refer to the following :- Close 3ds Max\3ds Max Design Go to C:\Documents and Settings\**USER NAME**\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsMax\2011 - 32bit\enu\UI Rename the "MaxManaged.xaml" file to "MaxManaged.xaml.backup" Now start your 3ds Max
Rekomendowane odpowiedzi