Napisano 13 Kwiecień 20186 l Hej, Prezentuję wizualizacje do projektu z zeszłego roku. Projekt to z założenia bliźniak, bo jest lustrzenie odbity w połowie i apartamentowiec, bo są tam zlokalizowane większe przestrzenie w wyższym standardzie. Oba te określenia są używana w tym przypadku z lekkim nadużyciem, bo budynek jest za duży na bliźniaka i za mały na apartamentowiec. Samo sklasyfikowanie projektu to raczej nie moja rola, pozostawiam to architektom i lepszym od siebie ;) Zapraszam do rozmowy o wizkach, bo za to byłem odpowiedzialny ;) Informacje techniczne: - projekt - pracownia 81.waw.pl - wizualizacje - Michał Nowak - oprogramowanie - 3ds Max, Vray, ForestPack, Lightroom, Photoshop, Nik Collection, - biblioteki/modele - własne, Evermotion, iCube, 3dsky, Serdecznie zapraszam do wyrażania swoich opinii. Pozdrawiam, Michał Nowak . . . . . . . Edytowane 21 Maj 20186 l przez MichalNowak
Napisano 13 Kwiecień 20186 l Autor Niestety mimo różnych prób formatowanie tekstu ma mnie w poważaniu i nie mogę dodać przerw i akapitów... Jeśli ktoś ma pomysł/wiedzę jak to ogarnąć to dajcie znać. Poprawię początek wątku, aby się to lepiej czytało.
Napisano 21 Maj 20186 l Autor Dzięki chłopaki za pozytywny odbiór! Cegła nigdy nie jest moim ulubionym materiałem, ale myślę, że dramatu chyba nie ma :) M.