MichalNowak Napisano 13 Kwiecień 2018 Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Hej, Prezentuję wizualizacje do projektu z zeszłego roku. Projekt to z założenia bliźniak, bo jest lustrzenie odbity w połowie i apartamentowiec, bo są tam zlokalizowane większe przestrzenie w wyższym standardzie. Oba te określenia są używana w tym przypadku z lekkim nadużyciem, bo budynek jest za duży na bliźniaka i za mały na apartamentowiec. Samo sklasyfikowanie projektu to raczej nie moja rola, pozostawiam to architektom i lepszym od siebie ;) Zapraszam do rozmowy o wizkach, bo za to byłem odpowiedzialny ;) Informacje techniczne: - projekt - pracownia 81.waw.pl - wizualizacje - Michał Nowak - oprogramowanie - 3ds Max, Vray, ForestPack, Lightroom, Photoshop, Nik Collection, - biblioteki/modele - własne, Evermotion, iCube, 3dsky, Serdecznie zapraszam do wyrażania swoich opinii. Pozdrawiam, Michał Nowak . . . . . . . Edytowane 21 Maj 2018 przez MichalNowak
MichalNowak Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Napisano 13 Kwiecień 2018 Niestety mimo różnych prób formatowanie tekstu ma mnie w poważaniu i nie mogę dodać przerw i akapitów... Jeśli ktoś ma pomysł/wiedzę jak to ogarnąć to dajcie znać. Poprawię początek wątku, aby się to lepiej czytało.
olaf Napisano 14 Maj 2018 Napisano 14 Maj 2018 Naprawde świetnie to wygląda. Taki bliźniaczek na firmę w sam raz.
MichalNowak Napisano 21 Maj 2018 Autor Napisano 21 Maj 2018 Dzięki chłopaki za pozytywny odbiór! Cegła nigdy nie jest moim ulubionym materiałem, ale myślę, że dramatu chyba nie ma :) M.
Rekomendowane odpowiedzi