Bielik93 Napisano 22 Sierpień 2018 Napisano 22 Sierpień 2018 Cześć, czuje trochę, że zatrzymałem się w miejscu i potrzebuje trochę pomocy z waszej strony. Mam nadzieje, że chęć wrzucenia czegoś nowego na forum i usłyszenia waszych uwag zmotywuje mnie do dalszej nauki i poprawienia swojego poziomu. Wrzucam kilka prac, które zrobiłem od początku lata. Pozdrawiam. [ATTACH=CONFIG]105200[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105201[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105202[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105203[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105204[/ATTACH]
JackTheRippy Napisano 22 Sierpień 2018 Napisano 22 Sierpień 2018 Na poczatek musisz zdecydowac, co chcesz robic. Patrzac na te prace to wyglada to tak, jakbys chcial robic wszystko, niestety tak to nie dziala, szczegolnie w grach :))
Bielik93 Napisano 22 Sierpień 2018 Autor Napisano 22 Sierpień 2018 Wcześniejsze rzeźby nie nadawały się do pokazywania, ale powoli zaczynam chyba rozumieć co i jak. To właśnie z takiego organicznego rzeźbienia miałem najwięcej frajdy. Wszystko robiłem w blenderze, bo jest darmowy. Jest sens uczyć się dalej blendera czy może kombinować coś ze zbrushem? Jak to wygląda w profesjonalnych firmach?
JackTheRippy Napisano 22 Sierpień 2018 Napisano 22 Sierpień 2018 Mialem na mysli czy chcesz byc postaciowcem, robic swiat, meble, pokoje itp.
Bielik93 Napisano 22 Sierpień 2018 Autor Napisano 22 Sierpień 2018 Chciałbym robić postacie. Wnętrza są trochę nudnawe. Nie ma w nich emocji, a może to ja nie potrafię ich tam odnaleźć.
JackTheRippy Napisano 22 Sierpień 2018 Napisano 22 Sierpień 2018 Ksiazki z anatomii, Zbrush i cisniesz :)) Dopoki nie zrobisz czegos co przypomina czlowieka to nie przestawaj
Rekomendowane odpowiedzi