Napisano 22 Sierpień 20186 l Cześć, czuje trochę, że zatrzymałem się w miejscu i potrzebuje trochę pomocy z waszej strony. Mam nadzieje, że chęć wrzucenia czegoś nowego na forum i usłyszenia waszych uwag zmotywuje mnie do dalszej nauki i poprawienia swojego poziomu. Wrzucam kilka prac, które zrobiłem od początku lata. Pozdrawiam. [ATTACH=CONFIG]105200[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105201[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105202[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105203[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]105204[/ATTACH]
Napisano 22 Sierpień 20186 l Na poczatek musisz zdecydowac, co chcesz robic. Patrzac na te prace to wyglada to tak, jakbys chcial robic wszystko, niestety tak to nie dziala, szczegolnie w grach :))
Napisano 22 Sierpień 20186 l Autor Wcześniejsze rzeźby nie nadawały się do pokazywania, ale powoli zaczynam chyba rozumieć co i jak. To właśnie z takiego organicznego rzeźbienia miałem najwięcej frajdy. Wszystko robiłem w blenderze, bo jest darmowy. Jest sens uczyć się dalej blendera czy może kombinować coś ze zbrushem? Jak to wygląda w profesjonalnych firmach?
Napisano 22 Sierpień 20186 l Mialem na mysli czy chcesz byc postaciowcem, robic swiat, meble, pokoje itp.
Napisano 22 Sierpień 20186 l Autor Chciałbym robić postacie. Wnętrza są trochę nudnawe. Nie ma w nich emocji, a może to ja nie potrafię ich tam odnaleźć.
Napisano 22 Sierpień 20186 l Ksiazki z anatomii, Zbrush i cisniesz :)) Dopoki nie zrobisz czegos co przypomina czlowieka to nie przestawaj