Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

cdc.jpg

okładka płytki zespołu hxc, texty mają inspirowane np. Che Guevara, stąd tak terrorystyczny klimat;) a na poważnie to miało korespondować z ich klimatem, według nich trafione. na razie wersja 1, może będą natępne

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fragment twarzy mi pasuje, choć jej wyraz jest taki kompletnie obojętny!

i jakoś ogólnie za dużo koloru, zredukuj do dwóch/trzech i kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać?

Jakoś małoczytelne te teksty - wypadają na margines i zostają ignorowane, a może to dobrze(?), ale oba są tytułem, czy tylko któryś?

Tyle

Pozdro

Napisano
kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać?

może to "Circus of strange milkman" ?? :D

ale tak na serio to zamiast dzbanków daj gwiazdi (america) a twarz daj bardziej groźny wyraz

pzdr.

Napisano

... oczywiście po chwili domyśliłem się, że to granaty, a nie dzbanki ale koniecznie trzeba to zmienić np. na proponowane gwiazdki

Napisano

chyba twarz miała sie schowac za granatami i karabinami a wyszło inaczej.

i jakos czarne paski nie pasuja do reszty. ładne kolory

Napisano
  • Autor

ok, to moze tak-tu jest cala twarz:

bojownik.jpg

ktos widzi lepszy kadr dla niej czy coś?

najpierw dalem cala, ale nie pasowala do kwadratu okladki za cholere.

Napisano

cos z tymi granatami i karabinami sie nie udalo :| i troche niewidac [ na cd ] zeby to byla opaska i chusta tylko jak by naklejony kawalek twarzy [ jakiejs calkiem sympatycznej w dodatku ;) ] na tlo ... moze jakos zaznaczyc bryłowatosc ?

Napisano
  • Autor

no wlaśnie chciałem żeby to bardziej graficzne było, była wersja po prostu z chustmi z bryłą, stwierdziłem, że wzorki beda ciekawsze, bo sie z tego zwykly portret robil