Napisano 9 Listopad 200420 l okładka płytki zespołu hxc, texty mają inspirowane np. Che Guevara, stąd tak terrorystyczny klimat;) a na poważnie to miało korespondować z ich klimatem, według nich trafione. na razie wersja 1, może będą natępne
Napisano 9 Listopad 200420 l Fragment twarzy mi pasuje, choć jej wyraz jest taki kompletnie obojętny! i jakoś ogólnie za dużo koloru, zredukuj do dwóch/trzech i kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać? Jakoś małoczytelne te teksty - wypadają na margines i zostają ignorowane, a może to dobrze(?), ale oba są tytułem, czy tylko któryś? Tyle Pozdro
Napisano 9 Listopad 200420 l kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać? może to "Circus of strange milkman" ?? :D ale tak na serio to zamiast dzbanków daj gwiazdi (america) a twarz daj bardziej groźny wyraz pzdr.
Napisano 9 Listopad 200420 l ... oczywiście po chwili domyśliłem się, że to granaty, a nie dzbanki ale koniecznie trzeba to zmienić np. na proponowane gwiazdki
Napisano 9 Listopad 200420 l chyba twarz miała sie schowac za granatami i karabinami a wyszło inaczej. i jakos czarne paski nie pasuja do reszty. ładne kolory
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor ok, to moze tak-tu jest cala twarz: ktos widzi lepszy kadr dla niej czy coś? najpierw dalem cala, ale nie pasowala do kwadratu okladki za cholere.
Napisano 9 Listopad 200420 l cos z tymi granatami i karabinami sie nie udalo :| i troche niewidac [ na cd ] zeby to byla opaska i chusta tylko jak by naklejony kawalek twarzy [ jakiejs calkiem sympatycznej w dodatku ;) ] na tlo ... moze jakos zaznaczyc bryłowatosc ?
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor no wlaśnie chciałem żeby to bardziej graficzne było, była wersja po prostu z chustmi z bryłą, stwierdziłem, że wzorki beda ciekawsze, bo sie z tego zwykly portret robil