spoon Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 okładka płytki zespołu hxc, texty mają inspirowane np. Che Guevara, stąd tak terrorystyczny klimat;) a na poważnie to miało korespondować z ich klimatem, według nich trafione. na razie wersja 1, może będą natępne
MareG Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Fragment twarzy mi pasuje, choć jej wyraz jest taki kompletnie obojętny! i jakoś ogólnie za dużo koloru, zredukuj do dwóch/trzech i kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać? Jakoś małoczytelne te teksty - wypadają na margines i zostają ignorowane, a może to dobrze(?), ale oba są tytułem, czy tylko któryś? Tyle Pozdro
tweety Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 kompletnie nie rozumiem co te dzbanki nalewanego mleka mają oznaczać? może to "Circus of strange milkman" ?? :D ale tak na serio to zamiast dzbanków daj gwiazdi (america) a twarz daj bardziej groźny wyraz pzdr.
MareG Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ... oczywiście po chwili domyśliłem się, że to granaty, a nie dzbanki ale koniecznie trzeba to zmienić np. na proponowane gwiazdki
buczer Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 chyba twarz miała sie schowac za granatami i karabinami a wyszło inaczej. i jakos czarne paski nie pasuja do reszty. ładne kolory
spoon Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 ok, to moze tak-tu jest cala twarz: ktos widzi lepszy kadr dla niej czy coś? najpierw dalem cala, ale nie pasowala do kwadratu okladki za cholere.
PPK Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 cos z tymi granatami i karabinami sie nie udalo :| i troche niewidac [ na cd ] zeby to byla opaska i chusta tylko jak by naklejony kawalek twarzy [ jakiejs calkiem sympatycznej w dodatku ;) ] na tlo ... moze jakos zaznaczyc bryłowatosc ?
spoon Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 no wlaśnie chciałem żeby to bardziej graficzne było, była wersja po prostu z chustmi z bryłą, stwierdziłem, że wzorki beda ciekawsze, bo sie z tego zwykly portret robil
Recommended Posts