Gość Camel Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Moj pierwszy samochod w 3d. Zrobilem go jakies 2 lata temu w 3dsmax 4.
Marcin Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 hm ... fajny model ale jak widzisz sam w ujeciu ukryles wiekszosc detali ... ;) to tak jak byc zrobil o wiele mniej niz zrobiles pokaz ujecie z przodu , tyl , jakies inne oswietlewnie ... siatke modelu ... tak zeby pokazac co zrobiles ... no i troche wieksze rendery by sie przydaly ... model mi sie podoba .... zreszta Batou w Złotej galerii tez ma cus takiego ;) (chyba ten model) --- Edit--- a i zmien temat an zgodny z regulaminem ;) najlepiej to regulamin przeczytaj .. ;)
Piotr Dobosz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Jezuu uwielbiam ten samochod:) to samochod z 60 sekund? zawalisty film wszystkim polecm:) pokaz siateczke i przod:) cos tam na dachu dziwnie:) i opony tez jakies dziwne:( ale pozatym mi sie podoba:) pozdrawiam
Salvator Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 heh, przydałyby się refleksy hdri i lepszy materiał felg. Może matte?
Moon73 Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Bardzo fajna pracka, a gdzie są przednie wycieraczki ? Czepiam się drobiazgów, ale i tak mi się podoba, pozdrawiam.
Kulki Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 model fajny nie ma co, ale siate bym se sobaczyl z przyjemnascia... tekstury gorzej, chociaz pajak na masce wyglada cool odjazdowo, ja na twoim miejscu wyrederowal bym go jeszcze raz z GI bo z miekkimi ladnymi cieniami bylo by duzo lepiej a roboty niewiele dla Ciebie... pozdr
Kryhas Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Pokaż inne ujęcia bo ta bryka bardzo mi się podoba.
max_1989 Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Super to wygląda, i chyba jako pierwszy mówię zę bardzo fajny pająk na przodzie jest :). Felgi za bardzo świecące, opony wygladają na łyse, brak wycieraczek i wnętrza. To by było chyba na tyle :). Ogólnie bardzo fajnie wygląda :).
Piotr Dobosz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 aa i te (nie wiem jak to sie nazywa:() listwy kolo bocznych okien chyba troszke abardzo swiecace:( pozdrawiam
Kulki Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 szyby ciut, ciut do podpicowania bo psuja efekt calosci. pozdr
Gość Camel Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Dzieki za opinie i wskazowki, wlasnie mam zamiar sie zabrac za poprawianie tej bryczki. (mam pytanko: czy musze przenosic sie z tym do WIP?)
max_1989 Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Chyba na to wygląda :). A i jeszcze w jakimś otoczeniu by może to osadzić?
Gość Camel Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Jeszcze sam nie wiem czy bede to poprawial, czy robil od nowa. Jak narazie to daje 2 renderingi zrobione na szybkesa. Postaram sie jeszcze dzisiaj zrobic jakies lepsze. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi