ramzess Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Mam pytanie, czy ktoś byłby zainteresowany ogromną ilością tutoriali na płytach cd ? Jeśli ktoś jest zainteresowany niech napisze tutaj albo na [email protected]. Posiadam tutoriale video do 3dsm, maya, lightwave, xsi, character studio i innych. poza tym posiadam ogromną ilość tutoriali tekstowych (strony www) dotyczące powyższych programów. W sumie myślę że jest tego około 8-10 płyt cd. Jest ktoś zainteresowany ?
ramzess Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 to wszystko mozna znaleźć w internecie za darmoche, tylko moze ktos woli zaoszczedzic troche czasu....
Marcin Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 hm .. zwlaszcza jezeli zaraz pod tutorialem napisane jest "tylko dla servisu max3d.pl" ;) a moge sie zalozyc ze takie i podobne sie znajdą ... z reszta nie radzil bym tego dalej promowac ... choirak i tak dal mnóstwo linkow do tutków ...
dirty Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 oczywiscie nie kasujesz za te tutoriale... jak juz to tylko 90 groszy za plyte, jakies 2 zlote za znaczek i pare miedziakow za prad zuzyty podczas 2,5 minut wypalania... poza tym masz zgode autorow tutoriali (jesli te tutki sa za free oczywiscie). w innym wypdku wiesz, ze zlamalbys wszystkie mozliwe prawa autorskie i moglbys zarobic banana na max3d.
Piotr Dobosz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 spokojnie spokojnie:) ramzess chce tylko pomoc:)
ramzess Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Myślę,że jeśli Cię to zadowoli, to wszystkie tutki które mam moge sam nagrać, a nawet mogę zekranizować większość które mam jedynie opisane. W ten sposób chyba nie złamę praw....
ramzess Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 Dobra, ile osób jest chetnych na coś zupełnie innego ? Nagrywam kurs korzystania z 3ds max w wersji 6, ile osób jest chętnych? wszystko po kolei, począwszy od tworzenia sześcianów, na modelowaniu głowy skończywszy. Pozdrawiam Ramzess
soshka.cg Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Ja bym był chętny na tworzenie sześcianu bo mało tego w sieci i w dodatku za darmochę ;)
Piotr Dobosz Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 ja bym chetnie zobaczyl tutki do maya i lightwave:) pozdawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi