Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie, czy ktoś byłby zainteresowany ogromną ilością tutoriali na płytach cd ?

Jeśli ktoś jest zainteresowany niech napisze tutaj albo na [email protected]. Posiadam tutoriale video do 3dsm, maya, lightwave, xsi, character studio i innych. poza tym posiadam ogromną ilość tutoriali tekstowych (strony www) dotyczące powyższych programów. W sumie myślę że jest tego około 8-10 płyt cd.

Jest ktoś zainteresowany ?

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

to wszystko mozna znaleźć w internecie za darmoche, tylko moze ktos woli zaoszczedzic troche czasu....

Napisano

hm .. zwlaszcza jezeli zaraz pod tutorialem napisane jest "tylko dla servisu max3d.pl" ;)

a moge sie zalozyc ze takie i podobne sie znajdą ...

z reszta nie radzil bym tego dalej promowac ...

choirak i tak dal mnóstwo linkow do tutków ...

Napisano

oczywiscie nie kasujesz za te tutoriale... jak juz to tylko 90 groszy za plyte, jakies 2 zlote za znaczek i pare miedziakow za prad zuzyty podczas 2,5 minut wypalania... poza tym masz zgode autorow tutoriali (jesli te tutki sa za free oczywiscie). w innym wypdku wiesz, ze zlamalbys wszystkie mozliwe prawa autorskie i moglbys zarobic banana na max3d.

Napisano
  • Autor

Myślę,że jeśli Cię to zadowoli, to wszystkie tutki które mam moge sam nagrać, a nawet mogę zekranizować większość które mam jedynie opisane.

W ten sposób chyba nie złamę praw....

Napisano
  • Autor

Dobra, ile osób jest chetnych na coś zupełnie innego ?

Nagrywam kurs korzystania z 3ds max w wersji 6, ile osób jest chętnych? wszystko po kolei, począwszy od tworzenia sześcianów, na modelowaniu głowy skończywszy.

Pozdrawiam

Ramzess