beznicku Napisano 3 Styczeń 2019 Napisano 3 Styczeń 2019 Cześć! Jakiś czas temu zacząłem prace w blenderze i potrzebuję krytyki moich prac. Z poniższą wizualizacją 'bawię się' już trochę za długo , a nadal nie potrafię osiągnąć realistycznego i ciekawego efektu. Wrzucam kilka wersji tego samego ujęcia do oceny- nie wiem, w którą stronę powinienem isć. Będę wdzięczny za komentarze i porady ;) SOFT: Blender 2.79 + Cycles POSTPRODUKCJA- minimalne korekty kolorów w PS
hepawel Napisano 4 Styczeń 2019 Napisano 4 Styczeń 2019 Nie sa to jakies zle wizki. Najbardziej podoba mi sie 2 wizka. Mozesz isc w strone wiekszego kontrastu. - Poogladaj sobie dzial Architektura na tym forum. Oni najczesciej robia to na 3DMaxie / Vray itp. Nie, zeby Ciebie zniechecic, ale nie raz probowalem w Cyclesie cos zrobic podobnego, to cos nie idzie .. Byc moze sie nie znam. - nie wiem.
beznicku Napisano 8 Styczeń 2019 Autor Napisano 8 Styczeń 2019 Dzięki za odpowiedź! Faktycznie brakuje kontrastów. Postaram się popracować nad tym i wrzucić jak pojawią się lepsze efekty.
Rekomendowane odpowiedzi