gigant84 Napisano 23 Październik 2019 Napisano 23 Październik 2019 (edytowane) Cześć! Model który dziś prezentuję to Zundapp KS750 z koszem, przyczepą i karabinem MG42. Całość stworzona na modułach, możliwość dowolnej konfiguracji pojazdu. Tekstury od 4k do 1k. Czas pracy... około miesiąca (jak by zebrać wszystko w całość). Model game-artowy. Całość 60 000 poly. Zdjęcia w lepszej jakości, film oraz model wrzucony do sketchfab'a dostępne w moim portfolio:https://www.artstation.com/goteki3d Nie było mnie na forum od kilku lat. Kompletnie się nie odnajduję w nowej wersji strony 🙂 Gdzie jest FW? Gdzie mój ukochany "game-art"? Edytowane 23 Październik 2019 przez gigant84 2
KLICEK Napisano 23 Październik 2019 Napisano 23 Październik 2019 elegancki modelik 🙂 nie martw sie o game art, teraz wszystko nad czym pracujesz wrzucasz do wipa. Ruch jest maly to raz, a dwa assety filmowe od growych praktycznie sie juz niczym nie roznia, szkoda rozdzilac forum na rozne dzialy 🙂 Strona glowna to teraz czesc forum, wiec galeria skonczonych prac jest tutaj: https://max3d.pl/gallery/
gigant84 Napisano 23 Październik 2019 Autor Napisano 23 Październik 2019 Galeria to tam powinienem wrzucić swój model czy pozostawić go tutaj w WIPie?
KLICEK Napisano 23 Październik 2019 Napisano 23 Październik 2019 jezeli masz skonczony to mozesz do galerii 🙂 i watek zostawic tutaj tez mozesz, jezeli np. bedziesz sobie cos tam jeszcze przy nim grzebal, mi duplikaty nie przeszkadzaja 😄
gigant84 Napisano 23 Październik 2019 Autor Napisano 23 Październik 2019 Możesz mi wytłumaczyć jak to zrobić? Mogę wrzucić grafikę lub utworzyć album. Nie odnajduję się 🙂
KLICEK Napisano 23 Październik 2019 Napisano 23 Październik 2019 pewnie 🙂 jezeli masz np. 5 obrazkow utworz album wtedy 5 obrazkow bedzie w jednym miejscu, jezeli masz jeden obrazek wrzuc luzem i git 🙂 kategorie pewnie ogarniasz wiec nie ma co sie rozpisywac 😄
Rekomendowane odpowiedzi