Napisano 5 Kwiecień 200322 l Siemanko! korzystam z br. 1.0, max5.1, Po zrednderowaniu części mojej sceny widze że coś nie gra... renderuje mi jakąś chropowatą powierzchnie... możeci mi powiedzieć co i jak ustawić, od czego to jest? view rate ustawione na 35 bouce na 2, hdri, od czego to jest?! Dzięki za pomoc pozdroo [Edited on 5-4-2003 by comix]
Napisano 5 Kwiecień 200322 l Więc... to mogą być 2 rzeczy: 1. Masz dwie ścianki ustawione ze sobą zbyt blisko... 2. Jeżeli to materiał Sub-material to to wina brazila, u mnie przy tym materiale dzieją się podobne rzeczy :-(((
Napisano 6 Kwiecień 200322 l Autor yo! Mozesz mi powiedzieć o jaki ci materiał dokładniej chodzi?! Wiesz jeszcze tak nie czaje za bardzo max\'a :) materiał na tym jest z brazila więc nie jest to standardowy... a te ścianki o które ci chodzi?! Podłoże?! pozdroo
Napisano 13 Kwiecień 200321 l a dales material 2 sides ?? bo to moze Normalne sa przeinaczone !@! ale malo widac na tym wyrywku pokazuje sie obok zazwyczaj siatke obiektu dla polepszenia kumacji pomagaczy pozdro fotoas