denispl Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Mam pytanie posiadam na swoim dysku 2 partycje jena 10 © i druga 30GB (D) otoz na partycji drugiej pojawił sie nieokreslony bląd nie wiem co jest tego przyczyną, po prostu jak chce jakieś dane przenieść na "D" zawiesza sie .. wyskakuje niebieski komunikat o błędzie i resetuje sie, format partycju nie pomógł, czy macie jakieś pomysły jak aby rozwiązać ten problem?
dirty Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 jaki masz dysk? moze padnieta partycja a moze jakies bad sectory... przeskanuj jakims progsem diagnostycznym (zaleznie od hdd: seagate-seatools, wd- data lifeguard, samsung-hutil, maxtor-powermax, ibm-disk manager)
denispl Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 mam maxtora dobra dzieki za pomoc zobacze co sie da zrobic
MeG Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 przeskanuj najlepiej HD regeneratorem polecam bo dosc dobre mam wsponienia trwa troche ale jest dokladny (leci pod DOS em z dyskietki )
ChaoSMakeR Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 mi wersja 1.41 hdd regeneratora leciala pod winda naprawil 3 bady ale i tak komp szfankuje :/
Recommended Posts