saturdayxd Napisano 8 Maj 2020 Napisano 8 Maj 2020 Hej Chcę zacząć swoją przygodę z 3d. Pobrałam studencką wersję Maya i rozpoczynam przygodę z grafiką 3d. Chcę nauczyć się wpierw modelowania, a następnie przejść do animacji. Z racji tego, że często zmieniam miejsce zamieszkania będę chciała korzystać z laptopa i tu pojawia się moje pytanie. Czy mój laptop jest w stanie to udźwignąć? Trochę miesięcy minie nim uda mi się zebrać pieniądze na lepszy sprzęt, a nie chciałabym zacząć już coś robić. Poniżej link do specyfikacji. https://www.x-kom.pl/p/323107-notebook-laptop-156-dell-inspiron-5567-i5-7200u-8gb-500-win10-r7-niebieski.html?fbclid=IwAR2PwB_E7z8wrtWU8Pa2lZ8ikS47CZuLQMzoc_WtUibYhm_ulw4c0Mjet4c
KLICEK Napisano 8 Maj 2020 Napisano 8 Maj 2020 SZczerze to zawszze odradzam laptopy jako sprzet do pracy, bedziesz sie troszku meczyl, ale tez rozumiem ze nie masz wiecej kasy a pc + monitor moga wysjc drozej. No wiec ten laptop bedzie git na start. W sumie nie wazne co kupisz, do nauki modelowania powinno dac rade wszystko 🙂
Rekomendowane odpowiedzi