saturdayxd Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Hej Chcę zacząć swoją przygodę z 3d. Pobrałam studencką wersję Maya i rozpoczynam przygodę z grafiką 3d. Chcę nauczyć się wpierw modelowania, a następnie przejść do animacji. Z racji tego, że często zmieniam miejsce zamieszkania będę chciała korzystać z laptopa i tu pojawia się moje pytanie. Czy mój laptop jest w stanie to udźwignąć? Trochę miesięcy minie nim uda mi się zebrać pieniądze na lepszy sprzęt, a nie chciałabym zacząć już coś robić. Poniżej link do specyfikacji. https://www.x-kom.pl/p/323107-notebook-laptop-156-dell-inspiron-5567-i5-7200u-8gb-500-win10-r7-niebieski.html?fbclid=IwAR2PwB_E7z8wrtWU8Pa2lZ8ikS47CZuLQMzoc_WtUibYhm_ulw4c0Mjet4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 SZczerze to zawszze odradzam laptopy jako sprzet do pracy, bedziesz sie troszku meczyl, ale tez rozumiem ze nie masz wiecej kasy a pc + monitor moga wysjc drozej. No wiec ten laptop bedzie git na start. W sumie nie wazne co kupisz, do nauki modelowania powinno dac rade wszystko 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts