Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam robie ucze sie walsnie poslugiwania reactorem i robie takiego videotutka Fracture - o robieniu rozbijajacego sie lodu z tej stronki http://www.3dv.com/discreet/max6/max6_Vtutorials.html moze akurat sie komus przyda:) ale mam problem bo wszystko poszlo dobrze az do ostatniego kroku wydawalo sie prostego zanimowania move oki i animuje ten move i w view porcie jest wszystko oki ale jak biore podejrz animacje to w podgladzie wogole nie ma ruchu:( co z tym zrobic? pozdrawiam serdecznie

ps. ten reactor to ma chyba BILIARD funkcji pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie nie:) z animacja reactor wszystko jest oki:) tylko ze zwykla animacja jest prolem bo zauwazylem etraz przed chwila ze zaden obiekt w scenie nie chce sie przesowac:( w oknie podgladu animacji:( pozdrawiam

Napisano

Zaraz przerobię tego tutka dla Ciebie Piotrku... choć jest już 3 w nocy... mam nadzieję że to docenisz :>

ok.. już mam..

koleś chyba coś pominął...

kliknij w Utilities/reactor/Preview&animation.......i tam ustaw start frame na klatkę przed kluczem ruchu. Czyli jeśli kawałki frature są zanimowane od klatki 0 do 10 to daj aby reactor przejął symulację od klatki 9... zadziała na pewno.

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Kris_R DZIEKUJEEEEEE:):) dopiero co zaczynam z reactorem wiec mam duze problemy:(:( strasznie doceniam to ze mi pomogles Kris_R i naprawde bardzoo Ci dziekujeeee:):) Mam nadzieje ze kiedys bede mogl sie odwdzieczyc:) POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH i jeszcze raz strasznieeeeeeeee dziekuje:):):)

Napisano
  • Autor

Kris_R ale tam w preview animation nie ma zadnej opcji zeby zminic pokazywanie od ktorej klatki ma leciec:) przejzalem to okienko preview animation juz duzo razy i naprawde nic nie znalazlem:( Oj nie wiem:( tu powarznie jest miliard opcji ale naszczescie powoli da sie je odkryc:) i to jedyne pociesza:) dziekuje Kris :))

Napisano

spoksik... cieszę się że reactor przypadł Ci do gustu... to bardzo przydatne narzędzie. Miłego animowańśka!