null Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 Mam problem wczoraj zaistalowalem sobie rogram wings3d i mam problem bo nie rozumie go moze ktos mi wytlumaczyc jak zaczac sie nim bawic ?
KLICEK Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 mam nadzieje ze Ci pomoze : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10554
asblaze Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 Klicek wie co mówi.... klicek jets expertem w Wingsie :D
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 no, ale to tak niewiele mu powie, wiele możesz poczytać sobie w wątku speedmodellingowym (od początku polecam). na stronie wingsa jest też parę tutoriali, sporo znajdziesz w dziale na cgtalku o wings3d, także gdzieś tutaj w bibliotece tutoriali (gdzieś się na forum pałęta) są tutki o wings3d. AL e wsumie to postaraj się interfejs tylko zrozumieć, reszta to tylko ogólne umiejętności w polymodellingu, których dotyczy masa niezależnych od softu tutoriali o modelowaniu. poszukaj po forum, bo na pewno te tutoriale tam są ;]
null Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 Klicek juz poleciles mi video toturial na gg :P i niewiele mi dal aco do Salvatora to wlasnie chcialbym zaczac od toturialsow ale nigdzie nie ma
Rekomendowane odpowiedzi