Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sparawa wyglada tak, moj tablet (pentagram o'pen xl ;/ ) czasem rysuje normalnie a za jakies hmm 30 minutek kursor skacze o dobre 30 pix ;/ zazwyczaj w gorze ekranu czym to spowodowane moze byc ??, zauwarzylem ze jak go kiedys pizg.... to przestalo skakac ale bez przesady jak tak bede robic to dlugo nie pociagnie :),, wiem wiem kup wacoma dajcie mi 1000 zl :P,nie wiem czego to wina baterii, tego ze mam Acrobat Readera zainsatlowanego bo ponoc wtedy tez gupieje :(, nie moge nic narysowac zalamka :( ehhh z gory dzieki za pomoc :)

PS. mam wina 98 SE, usb 1.1,

pozdro :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 943
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pffffff

ja kupilem mediona XXL za 200 zl .. kupilem bo myslalem ze i tak rysowac nie umiem a do texturek to jest super sprawa ... i do tej poty ciagnie ... i ANI RAZU mi nawet kursor se nie poruszyl w zadna strone gdzie nie chcialem ;) Pentagram Sux ...

Napisano
  • Autor

nie ja musze kupic chyba wacoma chyba ze ktos centralnie wie o co lata, np 5 minutek temu zaczolem rysowac no git nie skacze minala chwial i juz lata jak porabany :(, nie kumam tego, co on sie nagrzewa czy jak buahaha, pentagram sux to sie zgodze ale cena wacoma suxx bardziej ;], bo ja nie mam zamiaru miec A6, bo to za mało a A4 za duzo tylko i wylacznie A5 a taki tablecika wacoma to dokladnie chyba Graphire3

Classic XL a to ok 989 PLN ;p wiec nie dzieki ;]

Napisano

W pentagramach zauwazylem problemem staja sie akumulatorki zamiast standardowych paluszkow. Moze masz takie zarzucone? po nich tablet troszke szaleje:)

Napisano
  • Autor

nie nie mam normalne AAA :), byla to chyba wina baterii, zobaczymy dzieki bardzo za helpa :) i tak zbieram na wacoma :)

Napisano
Sparawa wyglada tak, moj tablet (pentagram o'pen xl ;/ ) czasem rysuje normalnie a za jakies hmm 30 minutek kursor skacze o dobre 30 pix ;/ zazwyczaj w gorze ekranu czym to spowodowane moze byc ??,

pozdro :)

Sprawa była już poruszana - skorzystaj z wyszukiwarki w tym dziale.

Osobiście miałem taki sam problem z tym samym tabletem - rozwiązałem go w taki oto BANALNY sposób: wsunąłem czystą, białą kartkę A4 (papieru POL-LUX;) pod górną powłokę tabletu - i nigdy później "schodkowanie" nie wystąpiło.

Sprawdź to u siebie.

Pozdr

Napisano

U mnie tez tak skacze tylko ze nie po jakims czasie a zazwyczaj zaraz po uruchomieniu kompa. szału dostaje, Kiedys zainstalowalem nowe sterowniki które grdzies w necie znalazlem i wydawalo mi sie ze pomoglo, bo przestalo skakac ale po jakims czasie wrócilo do starych nawyków.