Napisano 10 Maj 200222 l Fajnie by było gdyby na forum powstał dział dotyczacy takich programów jak Adobe photoshop. Dzieki temu moglibysmy sie wymieniac sugestiami i opiniami dotyczacymi pluginów i innych rzeczy zwiazanych z tworzeniem ciekawych tekstur.
Napisano 10 Maj 200222 l To nie jest zły pomysł ........ Adobe lub Flash5 ........ chyba że właściciel strony nie chce się rozdrabniać na jakieś amatorskie programiki do grafiki 2-wu wymiarowej ;)
Napisano 18 Maj 200222 l HEh Photoshop może być ale Flesch odpada o to nie ma najmniejszego związku z maxem (: a to jest forum o 3d studio (: Tak wogóle to dział Photoshop by się przydał, byłoby nawet ciekawie (: POZDROWIENIA Przemek
Napisano 26 Maj 200222 l Flash jest bardzo ciekawy - wlasciwie to musialem sie go troche nauczyc - :P
Napisano 26 Maj 200222 l Sądzę że powinien powstać dział o teksturach. Nie konkretnie o pshopie, ale taki ogólny o tworzeniu. JacekM
Napisano 29 Lipiec 200222 l Jestem za powstaniem nowego dzialu o tworzeniu tekstur mile widziane totour. o photoshopie . Jesli chodzi o Flasha to juz powoli bym sie niezgodzil ze nie ma nic wspolnego z maxem (nowy plugin do rendu do postaci Flasha *.swf) choc fakt mysle ze to jest osobna para kaloszy nie trzeba tu od razu wklejac tego progza co najwyzej tot. o pluginie. Przeciez wielu MAx maniakow uzywa go do np. reklamy a nikt nie mowi o totourkach do marketingu >>> :D
Napisano 2 Sierpień 200222 l jestem za, a nawet przeciw :) dział o ps\'ie byłby całkiem, całkiem, pod warunkiem, że ukierunkowany w stronę robienia texturek
Napisano 2 Sierpień 200222 l Kazdy to chyba ma na mysli w koncu nie od parady strona nazywa sie www.max3d.pl a nie www.max2d.pl
Napisano 3 Sierpień 200222 l Originally posted by waha5 To nie jest zły pomysł ........ Adobe lub Flash5 ........ chyba że właściciel strony nie chce się rozdrabniać na jakieś amatorskie programiki do grafiki 2-wu wymiarowej ;) amatorskie heh, znawca :P:P Ale byś grafikę w maxie obrobił :D :D :D :P
Napisano 3 Sierpień 200222 l Zacznijmy od tego ze Photoshop to napewno nie amatorski program graficzny ... panie waha5 poza tym w czym tworzyc tekstury dla modeli jak nie w Photoshopie ? ... w paincie :D... w czyms trzeba ja przeciez zrobic bez niej nawet najlepszy model kiepsko wyglada. :mad: