jurekk Napisano 7 Lipiec 2021 Share Napisano 7 Lipiec 2021 Witam Z początkiem zeszłego roku Blender wypuścił w. 2.8 z normalnym/standardowym interfejsem ( lubię tego rodzaju interfejsy - proste, intuicyjne ) co skusiło mnie do zainstalowania programu. Na pierwszy rzut poszedł sculpting i tak zostało do dziś, okazało się że modelowanie daje mi niesamowitą frajdę i świetną zabawę. Dotychczas swoje projekty robiłem praktycznie do szuflady, trochę głupio, więc postanowiłem założyć tu teczkę co by coś się z tym działo, żyło ... Jakiś czas temu w galerii zamieściłem swoją pracę, wrzucam też tu żeby było jakoś po kolei i ostatni projekt BabaJaga, jeszcze sporo roboty, ale model już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 7 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2023 Witam !!! ... po świąteczne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 7 Styczeń 2023 Share Napisano 7 Styczeń 2023 Jeśli się nie pogniewasz spisze parę luźnych uwag 🙂 1) Po primo, Mikołajowi ukradli lewą nogę 😉 2) Płaszczyk Mikołaja do poprawy - zrób sobie bardziej szczegółowego base mesha a potem fałduj. 3) Materiały też do poprawy, a przede wszystkim materiały komina i dachówek. Rakietnica / bazooka prezentowa - czy widzę tu inspirację pewnym wybuchowym komendantem z Warszawy? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi