michal1 Napisano 1 Sierpień 2022 Share Napisano 1 Sierpień 2022 Witam. Potrzebuje powiększyć hdrke 2x za pomocą super resolution. Niestety mam Windows 7 i nie mam tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1 Napisano 2 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2022 Dobra stawiam maszyne wirtualna z Windows 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2022 Share Napisano 2 Sierpień 2022 daj ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Sierpień 2022 Share Napisano 2 Sierpień 2022 Jak chcesz to ci też mogę Topazem powiększyć... kupiłem za psie pieniądze i nawet daje rady 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1 Napisano 2 Sierpień 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2022 ile dales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Sierpień 2022 Share Napisano 2 Sierpień 2022 Nie chce mi sie teraz dokładnie szukać ale chyba za około 200 cebulionów na promce, jakiś rok temu. Poczekaj na Halloweenowy black friday... czasami można coś wyhaczyć na jakiejś promce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi