Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok... no coz. Taka tam pracka wieczorkiem robiona... . Wlasciwie to jest to nadal WIP, ale pewnie w tym stadium zostanie do konca :D. Mam maly problem z tabletem... mianowicie - nie mam go ;p. A zabawa z myszka jest tak "srednio" wygodna ;P. Wrzucam tu low-resa ale chyba widac tyle ile powinno byc widoczne. Oryginal jest w ok 2000Xcos-tam. No coz.. niewazne ;P. Czy warto bylo poswiecic na to wieczor? Sam nie wiem... ocencie to ;P.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 932
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne aczkolwiek- powinieneś mocniej zarysować linię nosa i pociągnąc czoło jeszcze trochę w prawo- włosy trochę odstają od reszty.

Napisano

cRo^w witaj!:)

zgadzam się z przedmówcą,bardzo podobają mi się usta i włosy

Napisano
  • Autor

Hymmm dzieki za komentarze i doceniam krytyke.... ale szczerze mowiac, nie wiem za bardzo o co chodzi ;P Ja osobiscie bym sie przyczepil np. do ust... linia nosa? hymmm po ktorej stronie? Tam gdzie jest ciemno czy gdzie pada swiatlo? Czolo? Hymmm... wlosy odstaja? Wiecie... sa rozne fryzury, a to co widzicie.... to calkowicie zamierzone bylo ;P. Tak mialy te wlosy wygladac... ;P. Przeciez nie mowimy o fotorealistycznym portrecie.... tylko o szybkiej pracy bez zadnych referek.... ktora miala poczatek w paincie ;P. No niewazne.... dorzucam high-resa, bo tak... bo nie wiem, bo po prostu ;P bo czemu nie? ;P.... fakt ze kompresja troche jakosci zabrala.... ale coz.... nic na to nie poradze, nie mam ftpa zadnego ;P.

Pozdrawiam