woldi Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 To nie jest WIP ;) taki mały spidzik w czasie gdy mój brzdąc ;) śpi NO MORE BABIES !!! ;)
Marcin Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 ja bym troche smoothem te wargi wyrównał .... swietna texturka skóry ... a renderowane chyba Brazilem jak podejzewam ... ? ja bym cos z tego jeszcze zrobił... zaczynales z z-sphere czy ze zwyczajnych primitivesów ?
tweety Napisano 20 Listopad 2004 Napisano 20 Listopad 2004 jedyne co mi nie pasuje to uszy (za bardzo są przyklejone do głowy) ale ogólnie jest czad :D
woldi Napisano 20 Listopad 2004 Autor Napisano 20 Listopad 2004 Dzięki ;) Marcin : rendering w ZB i tak jak mówisz zaczynałem ze Zsphere tia uszy nie za bardzo, ale chyba nie będę zmieniał ;-) to tylko taki teścik ZB. Dzięki. Jak zrobię coś nowego to się pochwalę :-))
woldi Napisano 20 Listopad 2004 Autor Napisano 20 Listopad 2004 speed modelling ma swój wątek woldi :) masz na myśli "archiwum speed modeling" bo innego nie widze ;-) jeśli tak to sorki i proszę moderatora o przeniesienie wątku ;)
Rekomendowane odpowiedzi