Napisano 22 Listopad 200420 l mam pytanie jaka najwższa wersja 3dsm pujdzie mi bez ciencia sie renderungu 2 sek animacji w 3 itp na athlonie 1g [wiem,wiem wiocha z tym:D] g4ce 4 440 mx, 512 ddr wolna pamiec na dysku 40 giga [+-10] Narazie smigam [hmm smigam chyba za duzo powiedziane:D] na v.4 bo podobno 5 wymaga 512 wolnego ramu.... ......help ^_^ łojezu tak to jest jak sie nie sprawdzi co sie napisalo marcin;)
Napisano 22 Listopad 200420 l ee a wyraz " najwyszla" co oznacza ? ;) wyjszła max siudemka ;) a nie wiem jak ci rendering ma sie ciąc .. ;)
Napisano 22 Listopad 200420 l Autor Ok teaz gdy uzystalem odpowiedz jaka v mi pujdzie [oby ta 7 poszla:D] to mam pytanie ktora wersja 3dsm byla by najlepsza dla osoby ktora zaczyna tzn teoretycznie najlepsza jest 7 bo napeano ma nowe bajerki ale moze miec np pogmatwane menu itp moze ktos doswiadczony w roznych v 3dsm sie wypowiedziec na ten temat?
Napisano 22 Listopad 200420 l mi na 533celeronie 256 ramu piatka"smigala"nie mam 6 lub 7 bo mam wina 98 i tylko dlatego wiec raczej wiekszych problemow u ciebie nie bedzie oczywiscie to zalezy na ilu poly(ma ciasteczko) :) bedziesz operowal
Napisano 23 Listopad 200420 l tak straszliwie to sie menü nie roznia w maxie w sumie jest ciagle takie samo z malymi zmianami ... mysle ze wazne jest jakiego masz kompa i system ... rowr ma racje ldv_kzn powiedz jakiego kompa masz to z pewnoscia ci pomozemy
Napisano 23 Listopad 200420 l mam maxa4 na celeronie 633 MHZ 192 MB ram i działa inne maxy (oprocz 5) nie dzialają (wina systemu win98) natomiast myślę że na takim sprzecie max6 powinien działac idelanie
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor [..] ldv_kzn powiedz jakiego kompa masz to z pewnoscia ci pomozemy przeciesz w 1 odpowiedzi pisze jaki komp...cos jeszcze dopisac? oprucz procaka ilosci ramow? no moze windowsa...xp profesional...i z 40 giga wolnego miejsca na dysku jesli cos jeszcze bedzie Wam potrzebne do ustalenia czy pujdzie mi "7" to napiszcie.... ********************************************************************************************************************************************** PROSZE NIE PISAC NIELEGALNYCH TRESCI !!! POSTY Z TAKA TRESCIA BEDA ODRAZU KASOWANE *************************************************************************************************************************************************************************
Napisano 24 Listopad 200420 l tja nie widzialam slepa jestem (starosc nie radosc ....)ale nie pisz tu wiecej o warezie i tym podobnym ok ??? miejsca masz dosc ramu w sumie tez niezle mysle ze bedzie calkiem milutko chodzic ale w przypadku ogromnej ilosci poly w scenie radze optymowac scene ( obiekty 3 i 2 plnowe troche poredukowac poly itd) nie a miejsca starczy ci mysle i jescze raz prosba o nie pisanie tu niedozwolonych tresci