@seba@ Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Potrzebuje zrobic prezentacje tj. filmik ktory bedzie mozna poruszac w przod i w tyl. Chodzi mi o prezentacje modelu z max'a. Wyrenderowalem sobie obrot kamery o 360 stopni wokol danego obiektu (jpgi). Zaimportowalem do flasha i co teraz? Chcialbym aby plynnie mozna bylo obracac model (poruszac sie po klatkach) w lewo i prawo. Bardzo prosze o pomoc, dodam ze z flashem MX nie mialem wczesniej stycznosci. Moze jest jakis tutek o tym. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
Stradivalius Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Może tu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9099
@seba@ Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Dzieki wielkie za szybka odpowiedz! Wlasciwie to juz czytalem ten watek. Zastanawiam sie czy najpierw mam zrobic te przyciski czy...sam nie wiem. Jesli chodzi o flasha to jestem kompletny lama wiec sorry za to pewnie trywialne pytanie. Bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
leander Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 D:\Program Files\Macromedia\Flash MX\Samples\FLA\Import_video.fla czyli zajrzyj do sampli dodanych do flasha. W tym fla jest komponent-suwak do poruszania sie po klatkach, wiec wystarczy, ze zaimporujesz kolejne klatki na Timeline takie cos otrzymasz np http://www.leander.neostrada.pl/3d/obrot.html
@seba@ Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Dzieki wielkie, wlasnie o to mi chodzilo. Pozdrawiam serdecznie
@seba@ Napisano 26 Listopad 2004 Autor Napisano 26 Listopad 2004 Leander, tyle że ja nie mam tego pliku w katalogu samples. gdyby nie sprawiło to kłopotu może bys mi go podeslal na mail'a [email protected]. Okropnie dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi