Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pooglądajcie sobie prace z iluminacji. Wiem, że patrząc na prace poprzedników, to totalna klapa :( , ale bardzo się starałem. Możecie mnie pocieszać...

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciesze się, że są pozytywne reakcje. Myślałem, że mnie trochę zjedziecie (chyba nie wykrakam??) za słaby fotoreliazm. Jak zobaczyłem g-police to mi kopara odpadła...

Napisano

nie bede nic mowil o podlodze,ludziach itp bo chodzi tylko o architekture..no wiec...wszystko ladne..fajne oswietlenie...jedynie dal bym troche wieksze okna na dole po lewej tronie ( te na tym czertwonym tle)...no chba ze tak jest w oryginale?...oglnie fajne[piwo][spox]

Napisano

Okien nie mogę dać większych, bo takie są w planie. Budyneczek można obejrzeć w realu w Rzeszowie. Na razie bez iluminacji, ale może kiedyś...

Napisano

ja bym zgasil kolory niepotrzebne czyli po co ten asfalt niebieski i zielona trawa? dac wieciej szarosci a tam gdzie ci zalezy- projekt swiatel- kolor. Ogolnie za duza tecza jak dla mnie:)

Napisano

Wszystko jest super, tylko mnie zastanawia to, czemu w każdym projekcie architektonicznym wali się perspektywa? Co jest tego przyczyną? Na pewno nie kamera, sprawdzałem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności