Robercik Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Pooglądajcie sobie prace z iluminacji. Wiem, że patrząc na prace poprzedników, to totalna klapa :( , ale bardzo się starałem. Możecie mnie pocieszać...
Robercik Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 Ciesze się, że są pozytywne reakcje. Myślałem, że mnie trochę zjedziecie (chyba nie wykrakam??) za słaby fotoreliazm. Jak zobaczyłem g-police to mi kopara odpadła...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 nie bede nic mowil o podlodze,ludziach itp bo chodzi tylko o architekture..no wiec...wszystko ladne..fajne oswietlenie...jedynie dal bym troche wieksze okna na dole po lewej tronie ( te na tym czertwonym tle)...no chba ze tak jest w oryginale?...oglnie fajne[piwo][spox]
Robercik Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Napisano 26 Lipiec 2003 Okien nie mogę dać większych, bo takie są w planie. Budyneczek można obejrzeć w realu w Rzeszowie. Na razie bez iluminacji, ale może kiedyś...
ukyo Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 ja bym zgasil kolory niepotrzebne czyli po co ten asfalt niebieski i zielona trawa? dac wieciej szarosci a tam gdzie ci zalezy- projekt swiatel- kolor. Ogolnie za duza tecza jak dla mnie:)
Misic Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 Wszystko jest super, tylko mnie zastanawia to, czemu w każdym projekcie architektonicznym wali się perspektywa? Co jest tego przyczyną? Na pewno nie kamera, sprawdzałem.
Rekomendowane odpowiedzi