rafal111 Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 Witam.Mam do was pytanie i mysle ze wybralem odpowiedni dzial aby je zadac. No wiec: 1.Ściagnalem 3dsmax 7 trial ze strony descreet 2.Zainstalowalem 3.Nie moge kliknac "run the product", a kiedy max sie uruchamia wyskakuje male okienko z naglowkiem verifing registration(mniej wiecej) 4.Z 3dsmax 6 jest to samo 5.przy instalacji mam zaznaczone stand alone 6.kiedy pierwszy raz instalowalem obydwa programy, oba dzialaly bez zarzutu 7.Co robic?
Mulczas Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 trial sie po prostu wyczerpal (tak jakby) - to samo dzieje sie po formacie/reinstalacji
rafal111 Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Napisano 4 Grudzień 2004 no to co mam zrobic i czy moge zrobic cokolwiek
Piotr Dobosz Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 jak trial sie wyczerpal to chyba musisz przeinstalowac system albo wyczyscic rejestr ale nei wiem czy tak wolno robic:) niechcial bym dostac bana.
rafal111 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 (ja tez nie chce bana:) wyczyscilem rejstr system formatowalem i przeinstalowalem 2 razy w ciagu 2 dni(problem z wiruskami:) AAAAAA dalej nie wiem co robic to mnie dobija chcialbym wyprobowac maxa zeby potem w iemno nie kupowac mialem go juz kiedys ale nie ialem czasu zeby sie nim bawic POMOCY!!!
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 to sciagnij sobie wczesniejsza wersje 4 lub 5
rafal111 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Napisano 5 Grudzień 2004 niestety ale nie bardzo jest skad na discreet tego nie ma
Rekomendowane odpowiedzi