Hindus Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Ostatnio przeglądając siec znalzałem taki tutek na temat mate paintingu i spróbowałem coś stworzyć, wyszło jak wyszło, komentarze i krytyka jak zwykle mile widziane. //edit ;D Obrazek początkowy Pozdro i nara.
Łukasz Burnet Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 znam tutek mogles sie troszke bardziej przylozyc do nieba :) , ps. jest podobny tutek z zimą pozdrawiam
hcpiter Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Tez moja pierwsza praca byl ten dom w 2d ale ja jeszcze dodalem deszcz i ciemniej go przedstawilem spoko ten pirun, tylko przy tych krzakach ukazales ze wycinales dom z innego obrazka bo maja inne odcienie niz tło (jak przyjde do domu to tu wystawie swoj obraz) Ale ogolnie moze byc:) pozdro
Hindus Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Napisano 10 Grudzień 2004 dobra, mysle ze to ostatni upfate... pozdro i licze na komentarze. ps. poszukaj na google o matepaimtimgu - długo by pisać a na google jest duzo info.
Aduch Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Z deszczem całkiem nieźle. Mógłbyś spróbować twardszych pędzli, pracka zyskałaby na ostrosci. Błyskawice w tle powinny trochę dom oświetlić przy jego brzegach. Drzewo troszke ostrzejsze by sie przydało, gdyby nie błyskawica możnaby pomyślec, że jest dalej. Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi