Napisano 13 Grudzień 200420 l Witam wszystkich. Mam mały probłem z 3ds max 7 . Chodzi o to: Zaznaczam sobie dowolny obiekt , w moim przypadku na trasie , gdy chce to przyblizyc to mi nie przybliza do tego , tylko do srodkatrasy , Jak to usnac , porsze o pomoc
Napisano 13 Grudzień 200420 l Autor Zaznacz jakis tam obiekt , chce to sobie przyblizyc , myszka by lepiej widziec , ale mi nie przybliza do tego obiektu , tylko do srodka trasy. o co chodzi ?
Napisano 13 Grudzień 200420 l preferences > general > mouse settings czy jakos tam ... pokombinuj ... masz tam zoom do kursora myszy do srodka viewportu itp ...
Napisano 13 Grudzień 200420 l Autor No mam te preferencje i general ale nie mam tego mouse setings Mógłbys mi powiedziec krok po kroku co i jak ? Ja jestem bardzo poczatkujacy w 3ds max 7 Dzeki za pomoc
Napisano 13 Grudzień 200420 l ale co to poczatkującego ? to ustawienia ... poszukaj cos zwoazanego z mouse w ustawieniach 3dmaxa ... przeciez nic w tym trudnego ... teraz nie moge bo mam render w trakcie i szybko sie nie skaczy
Napisano 14 Grudzień 200420 l Autor Serdeczne dzięki , juz działa , tylko ze ja nie szukałem w vievports tylko w genaral