Don Pedro Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Witam wszystkich. Mam mały probłem z 3ds max 7 . Chodzi o to: Zaznaczam sobie dowolny obiekt , w moim przypadku na trasie , gdy chce to przyblizyc to mi nie przybliza do tego , tylko do srodkatrasy , Jak to usnac , porsze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 a możesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Pedro Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zaznacz jakis tam obiekt , chce to sobie przyblizyc , myszka by lepiej widziec , ale mi nie przybliza do tego obiektu , tylko do srodka trasy. o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 preferences > general > mouse settings czy jakos tam ... pokombinuj ... masz tam zoom do kursora myszy do srodka viewportu itp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Pedro Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 No mam te preferencje i general ale nie mam tego mouse setings Mógłbys mi powiedziec krok po kroku co i jak ? Ja jestem bardzo poczatkujacy w 3ds max 7 Dzeki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 ale co to poczatkującego ? to ustawienia ... poszukaj cos zwoazanego z mouse w ustawieniach 3dmaxa ... przeciez nic w tym trudnego ... teraz nie moge bo mam render w trakcie i szybko sie nie skaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Pedro Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Tak szukałem ale nic nie ma z tym zwiazanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 nie? to chyba masz "jakąś inną" wersję Max`a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Pedro Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Serdeczne dzięki , juz działa , tylko ze ja nie szukałem w vievports tylko w genaral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi