Mareki Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Mam pytanko Mam pare obiektów które chcielbym polaczyc w jedna siatke (calość) Czy ktos moze mi powiedzieć jak to sie robi ??
Marcin Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 z jakiegokolwiek editable /edit / mesh / poly / path przez opcje attach
Wolff Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 nie bardzo rozumiem o co ci chodzi napisz na czym pracujesz na ( poly ,patch) albo innych modyfikatorach albo wiecej coś napisz
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 w tworzeniu obiektów wchodzisz w compound objects, zaznaczasz jeden z tych obiektów, naciskasz connect, pick operand i zaznaczasz obiekty które chcesz połączyć z tym obiektem. Proste ??? Powodzenia
Mareki Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Dzieki marcin za rade.Już wiem jak to trzeba zrobic
Gość HUSKY Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 A moze lepiej przekonwerteruj go na Edit Mesha i połącz opcja Attach
Rekomendowane odpowiedzi