Napisano 14 Grudzień 200420 l Przedstawiam wam wizualizacje Komendy Powiatowej Strazy Pozarnej, niesety nie moge napisac gdzie. Realizacja rusza na wiosnę. Wszelka krytyka mile widziana. Jesli chodzi o pyt. dot. proj. chetnie odpowiem poniewaz robiłem wszystkie rysunki oraz poddałem kilka pomysłow.
Napisano 14 Grudzień 200420 l Heheeheheehh tak się składa że obecnie pracuje nad Jednostką Ratownictwa Gaśniczego :) ... witam w klubie , ale renderów nie robie ... Kawał budynku , nieżle wygląda. Co jest do oceny ? architektura czy rendery ? pozdrawiam
Napisano 14 Grudzień 200420 l ja mam pytanie. a nawet dwa :) z ciekawosci. po co stosuje sie takie szprychowate zwieńczenia budynków? chyba to nad głównym jest. duzo projektantw to robi. i po co sa te stalowe ramki przy oknach ? (imo w połaczeniu z rynna daja dziwny efekt) pozdr. 3 obrazek najciekawszy. (to ten ze zwienczeniem przy attyce ;) edit: co do arch. to ja widze 3 rozne budynki. troche do siebie nie pasuja chyba.
Napisano 14 Grudzień 200420 l swietne ale czy odbicia na materiale budynku nie sa za wyrazne? pozdrawiam serdecznie naprawde super pracka:)
Napisano 14 Grudzień 200420 l Autor Zwienczenia - sa po to aby jak ktos spadnie z dachu nie wydoczyli ci procesu ze nie bylo balustrady. Zauwaz ze tam jest taras z ktorego caly dach stoi otworem, co by bylo jakby jakis pijany strazak spadl? Stalowe ramki - balkoniki przystosowane pod pnacza (nie mialem czasu ich zrobic). Co do odbic to mysle ze sa oka, sporo sie przy nich narobilem. Caly budynek to "luxalon" a ta jasna blacha to quadrqlad, zreszta teraz bardzo popularne ale drogie.
Napisano 14 Grudzień 200420 l jest naprawde niezłe .... napracowałeś się nad detalami .... ale niebo wszędzie to samo .....
Napisano 14 Grudzień 200420 l tam nie ma tarasu :P chodzi mi o zwienczenie najwyzszej czesci i pozioma "balustrade" (sorry ale nie mam pojecia jak to sie nazywa). pytam z ciekawości bo moze nie znam funkcji tego elementu.
Napisano 14 Grudzień 200420 l Autor peter_muler => hehe to jest zaluzja przeciwsloneczna na ile ona spelnia swoje wymagania tego nie wiem i chyba nikt nie wie :). Kiedys na wykladach mowiono ze ten detal wział sie od zaluzji w ktorej te piora byly regulowane elektronicznie. W tym przypadku jest to raczej poziomy element spelniajacy raczej walory estetyczne czy też tzw. trendy.
Napisano 15 Grudzień 200420 l za duzo poziomych prowadzacych i brak pionowych rytmow budynku sprawia ze budynek sie strasznie ciagnie i nudzi (zdj. nr 1 w sumie...sorka) ale design to pewnie nie twoj... rendery okej. dobra robota... oby takich wiecej...
Napisano 15 Grudzień 200420 l szeryfie przeslij mi ta teksturke z niebem wlasnie takiej szukam i drzewka w tle jest sliczna pliz pliz pliz [email protected]
Napisano 15 Grudzień 200420 l a samochody to modele 3d..? aki byl czas renderingow..? na jakim sprzecie? :) pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200420 l Autor Renderowalo sie dlugo poniewaz wszystko to musialem drukowac, jpgi byly na prawde w duzej rozdzielczosci od 3200x2400. Plus 150 klatek animacji do prezentacji w flashu. Komputery: amd athlon 2,8gh 1gb (moj) intel pentium IV 2,8 ht 1gb (rly, bardzo dziekuje i pozdrawiam) intel pentium IV 2,4 512mb Ps. auta to rpc
Napisano 15 Grudzień 200420 l poręcze przy podjeździe dla niepelnosprawnych chyba nie sa wg normy ;) hiehie