Muhaho Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Witam, Mam takie małe pytanko... ma ktos moze jakiegos sprawnego linka do testowej wesji Brazila dla Maxa 6? Z gory dzieki... Pozdrawiam!
Marcin Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 http://www.max3d.pl/download/r4stuff/render/brazil_test_0_4_53.zip ale to chyba dla maxa 4 ;] moze bedzie dzialal ...
Muhaho Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Napisano 18 Grudzień 2004 pomieszalem to z jakioms inna, niekompletna wersja Brazila ale juz do Maxa 6 i niby sie wlacza ale nie dziala bo przy probie renderingu wyskakuje okienko ze niby jest z licencja cos nie tak :/
Marcin Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 no ma Brazila RIO ... wlasnie nei wiem po co ci Brazil Test ;]
maczuga Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Muhaho powiedz gdzie zassac tego Brazila? Bo szukam i szukam i znalezc nie moge!
Bobby_digital Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 ja napisalem list do swietego mikolaja i dostalem pod choinka :)
MohSETH Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Zastanawiam sie...ze albo mi sie wydaje albo nie wiem co:P ale dlaczego nikt na forum nie chce sie podzielic z informacja skad ma np brazila i jak go uruchomil... rozumiem tych ktorzy maja wersje oryginalne...ale ich jest niewielu ... tak mi sie wydaje;)
Rekomendowane odpowiedzi