Kulki Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 to moja pierwsza speed animacja;) zrobiona pod wplywem klotni z moja siostra. kto obejrzy ten zrozumie. technicznie wydladalo to tak... calej roboty ze 3 godziny z tego sporo czasu przeznaczylem na szukanie odpowieniej muzyki. niezgoda tez moze byc tworcza! zapraszam do klotni w gronie rodziny! komenty mile widziane. JA, ONA I MOJ IMPULS.AVI
Baldack Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 troche dziwne...napisy dłuższe niz film...tak samo jak w animatrixach...
Pepe99 Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 fajowe !!! :) Mi na szczęście siostra nie lata koło ucha ;) (może dlatego, że jestem jedynakiem :P )
Kris_R Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Super :) Jak na speeda to bardzo fajnie :) Pomysł i jeszcze raz pomysł! Gratulacje. Szkoda, że kwiatek nie zostaje dłużej w kadrze na samym początku... albo przez cały czas na rozmyciu. Wizulanie ucieka to, że osa lata wkoło kwiatka. Wielki brat jest pod wrażeniem :) pozdrawiam
leander Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Masz duza rodzine? Chetnie bym co rano ogladal takie mile speedziki ;)
Piotr Dobosz Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 :) mi sie podba bardzo :) tylko o wiele krocej by sie sciagalo gdyby byly krocej napisy:) pozdrawiam
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 Napisy sa dlugie zeby wszyscy zdazyli przeczytac;)
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 hmm zaleciało Amelią :P nieskomplikowana, ale ciekawa animacja, gratuluję pomysłu ;]
asblaze Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Hm... gdybym musiał robić taką ilekroć pokłucę sie z żoną, to rendery trwałyby 2 lata ;) NICE ;)
Rekomendowane odpowiedzi