Napisano 22 Grudzień 200420 l to moja pierwsza speed animacja;) zrobiona pod wplywem klotni z moja siostra. kto obejrzy ten zrozumie. technicznie wydladalo to tak... calej roboty ze 3 godziny z tego sporo czasu przeznaczylem na szukanie odpowieniej muzyki. niezgoda tez moze byc tworcza! zapraszam do klotni w gronie rodziny! komenty mile widziane. JA, ONA I MOJ IMPULS.AVI
Napisano 22 Grudzień 200420 l troche dziwne...napisy dłuższe niz film...tak samo jak w animatrixach...
Napisano 22 Grudzień 200420 l fajowe !!! :) Mi na szczęście siostra nie lata koło ucha ;) (może dlatego, że jestem jedynakiem :P )
Napisano 23 Grudzień 200420 l Super :) Jak na speeda to bardzo fajnie :) Pomysł i jeszcze raz pomysł! Gratulacje. Szkoda, że kwiatek nie zostaje dłużej w kadrze na samym początku... albo przez cały czas na rozmyciu. Wizulanie ucieka to, że osa lata wkoło kwiatka. Wielki brat jest pod wrażeniem :) pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200420 l :) mi sie podba bardzo :) tylko o wiele krocej by sie sciagalo gdyby byly krocej napisy:) pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200420 l hmm zaleciało Amelią :P nieskomplikowana, ale ciekawa animacja, gratuluję pomysłu ;]
Napisano 23 Grudzień 200420 l Hm... gdybym musiał robić taką ilekroć pokłucę sie z żoną, to rendery trwałyby 2 lata ;) NICE ;)