Chalek Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Nawet fajne. Grammar: slonce jakos malo sympatycznie wyglada. Nieczytelne jest na 1 rzut ok to cofniecie przedniej szyby autobusu, cos jest chyba z perspektywa nie tak, ale moze sie czepiam. logo wydawnictwa jest w dziwnym miejscu, nie powinno byc bardziej w rogu, blizej krawedzi? Vocabulary: nazwisko autorki nachodzi na slonce i jest w tym miejscu nieczytelne, most wyglada na niedomkniety, jest jakas szpara miedzy jego skrzydlami.
Gość Snakeskin Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Uprzejmie prosze o komenty do okladek. Ja jestem autorką ksiazek, a nie grafiki i prosze o wypowiedzenie sie na temat okladek. Wiecej o mnie na http://zakazane.po.legalu.webpark.pl/ dzieki :)
leander Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Zgodze sie z Chalkiem. Okreslenie "nawet fajne" pasuje do tych okladek :) Logo wydawnictwa faktycznie mogloby troche zjechac do rogu. W okolicach tytulu robi sie za duzy scisk. Prawdopodobnie przez grube i rozmyte promyczki, ktore sa wg mnie najslabszym akcentem na okladce. Moze by je troche uspokoic: mi najbardziej pasuje werjsa kolorystyczna po prawej, ale trudno uzasadnic biale promyczki od zoltego slonca ;)
.ai Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Pobawiłem sie chwile i wyszlo mi coś takiego.
Rekomendowane odpowiedzi