AlexB Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Witam. W sume to chcialem zrobic glowe z tutoriala, ale jakos samo sie to rozwija powoli i take cos mi wyszlo jak do tej pory
olej Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Ufok moze robot a moze jeszcze cos innego... Hehe znam to uczucie, modelujesz cos a w zasadzie nieznajomosc programu znieksztalca cel.
krem Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 razi mnie w oczy ta wysunieta rzuchwa.. a co do reszty to raczej nie skrytykuje konstruktywnie bo dopiero zaczynam zabawe z 3d :).. jak na ufoka moze byc
AlexB Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Napisano 26 Grudzień 2004 Ogolnia koncepcje to mam. Jest to moj pierwszy projekt w 3DS, to tej pory wszystko robilem w Auto-cadzie.
Ania Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 na razie zapowiada sie dobrze. dziwne jest ze od boku ma wyraz twarzy zainteresowany, ale raczej przyjazny i sympatyczny, a od przodu wyglada jakby zaraz mial ugryzc. jak ma byc ufol, to uwazaj zebys zbyt duzo ludzkich cech mu nie dal. po autocadzie, tez ci tak tej command line brakuje?
AlexB Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Napisano 26 Grudzień 2004 Po Autocadzie, ciezko bylo, a wlsaciwe jest przestawic sie na 3DS; commandline, wlasne skroty na klawiszach, wprowadzanie wspolrzednych, properties i cala masa innych drobiazgow. E, szkoda gadac, lepiej sie przyzwyczaic.
Rekomendowane odpowiedzi