Gość MKarpiu Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Siemka!! :D Dopiero co zaczalem bawic sie w modelowanie :) Mam zamiar zrobic model pewnego budynku i puscic po nim kamerke tak by powstal filmik/prezentacja :D Nie wiem jadnak jak do tego podejsc... Czasu na ten projekt mam bardzo duzo wiec nie martwie sie o czas robienia filmu ;) Bardzo bym prosil o rady, tutoriale oraz o Wasza pomoc :]
Gość MKarpiu Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 No na poczatek przydalyby sie jakies rady od czegoo zaczac przy animacji i takie tam.. dzis po raz pierwszy wlaczylem maxa :] Interesuje mnie informacja jak puscic kamere po obiekcie... zrobilem przykladowy budynek i nie wiem jak zrobic filmik zopoznawczy z tym modelem :/
Marcin Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 wcisnij F1 .... --Edit-- Rowr - jadles cos na uspokojenie ? ;]
rowr Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 eghhh no to masz problem bo nie wiem czy zrobisz dobrom animke po tak krutkim znaniu maxa ale najlepsze tutki sa z helpa maxa tam masz podstawy i opis poszczegolnych funkcji :)
Rekomendowane odpowiedzi