Chalek Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Cześć, Wrzucam tu efekt kilku godzin pracy, więc wlaściwie jest to rodzaj speeda, a nie pełnowartościowej pracy. Błędów jest oczywiście sporo i to róznych, ale taki już "urok" tego typu szybkich prac. Nic tu w związku z tym poprawiać już nie będę, zrobiłem to na szybko, taki mi pomysł strzelił do głowy. 3d max, vray, photoshop Wersja w wysokiej rozdzielczości
soshka.cg Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 pomysł spoko - "modele ;) " też ale oświetlenie i texturki do bani.
Chalek Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Co z oświetleniem i teksturami jest nie tak? Jak jedziesz to do końca :) "Modele spoko" - dzieki, że doceniasz te godziny modelowania w pocie i znoju... (mam oczywiście na myśli krawężniki...:))
soshka.cg Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Textura muru przepalona, a ulica jest czarna jak ziemia po rolniczym wypalaniu trawy ;) jeżeli miałeś taki zamiar to spoko - bo to już o gustach by było hehe.
Chalek Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 Mur - tak, miałame taki zamiar. Miała być bardzo jasna od bezpośredniego mocnego światła, "przepalona" chyba jednak nie jest. Ziemia jest skaszaniona, za ciemna i psuje obrazek, zgadzam się w 100%
soshka.cg Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 A jeszcze tylko dodam że skojarzyło mi się odrazu z tym http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=128822 ale to akurat jest na plus :)
Chalek Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 O, bardzo ładna fotka. Nie widziałem jej wcześniej, może to dobrze, a może źle :]
Rekomendowane odpowiedzi