Napisano 12 Kwiecień 200321 l Nie wiem czy dobrze sprecyzowałem to pytanie, jestem poczatkujący - lepiej na obrazku Jak zrobic zeby mandarynka i te ciacha odbijały się w talerzu?. Talerz ma już zarezerwowane reflection dla obrazka kuchni, bo chcialem zeby ładniej wyglądało. Będę bardzo wdzięczny za jakąś pomoc.
Napisano 12 Kwiecień 200321 l (...)talerz ma zarazerwowane refleciton dal kuchni...a moze powiesz po co to rezerwowales oddzielnie? i daj troche wiecej bumpra na mandarynke
Napisano 12 Kwiecień 200321 l Autor ...)talerz ma zarazerwowane refleciton dal kuchni...a moze powiesz po co to rezerwowales oddzielnie? - A da się jakoś inaczej? Mógłbyś mi jakoś to prosto wytłumaczyć żeby kuchnia została a inne przedmioty się odbijały? Ja naprawdęmało wiem:( [Edited on 12-4-2003 by Volorath]
Napisano 12 Kwiecień 200321 l po pierwsze jakiego rendera uzywasz? co do materialu to zrob material typu Raytrace lub Brazil Mtl( jesli zuwyasz brazila) i przy zakpdcle reflect wybiersz Fall-of i tyle...do tego w einvorment mozesz wziasc HDRi to juz wogole bedzie wypas:)
Napisano 12 Kwiecień 200321 l Autor Dzieki, już po kłopocie. Sory za zawracanie d.... takimi błachostkami.
Napisano 12 Kwiecień 200321 l spoko..wkoncu po to jest forum:)....zamiesc jak skonczysz ta Twoja prace w dziale Galeria :) [piwo]