Volorath Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Nie wiem czy dobrze sprecyzowałem to pytanie, jestem poczatkujący - lepiej na obrazku Jak zrobic zeby mandarynka i te ciacha odbijały się w talerzu?. Talerz ma już zarezerwowane reflection dla obrazka kuchni, bo chcialem zeby ładniej wyglądało. Będę bardzo wdzięczny za jakąś pomoc.
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 (...)talerz ma zarazerwowane refleciton dal kuchni...a moze powiesz po co to rezerwowales oddzielnie? i daj troche wiecej bumpra na mandarynke
Volorath Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 ...)talerz ma zarazerwowane refleciton dal kuchni...a moze powiesz po co to rezerwowales oddzielnie? - A da się jakoś inaczej? Mógłbyś mi jakoś to prosto wytłumaczyć żeby kuchnia została a inne przedmioty się odbijały? Ja naprawdęmało wiem:( [Edited on 12-4-2003 by Volorath]
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 po pierwsze jakiego rendera uzywasz? co do materialu to zrob material typu Raytrace lub Brazil Mtl( jesli zuwyasz brazila) i przy zakpdcle reflect wybiersz Fall-of i tyle...do tego w einvorment mozesz wziasc HDRi to juz wogole bedzie wypas:)
Volorath Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 dzieki zaraz to wypróbuje {Używam oczywiście Brazila 1.0}
Volorath Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 Dzieki, już po kłopocie. Sory za zawracanie d.... takimi błachostkami.
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 spoko..wkoncu po to jest forum:)....zamiesc jak skonczysz ta Twoja prace w dziale Galeria :) [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi