Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

to pierwsz rzecz jaką zrobiłem przy użyciu edit mesh i polly jak widac jedzie amatorszczyzną to bylo juz jakis czas temu ,obecnie przeprosilem sie z max-em po kolejnej przerwie :). jakies uwagi mile widziane.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przyyjemne i widac ze wlozyles w to troche pracy

kilka rzeczy bym zaakcentowal, np. to skrzydlo [spojler z tylu] na krawedziach widac ze sie zalamuje a na plaszczyznie nie [chodzi o smooth, daj chamfer] no i na tej rakiecie na ostatnim renderze, podobnie,

uzyles tu mesh smooth czy tylko smooth

podoba mi sie, dawaj textury, dlugo modelujesz ogolnie??? i jak dlugo to robiles, btw: witamy na forum

edit: aha i zmien temat [edycja pierwszego posta] na Pojazd 3d: Moj pojazd [albo cos w tym stylu, jak tam chcesz] http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595

Napisano

no więc pierwsza uwaga: przeczytaj regulamin a będziesz wiedział jak nazywać wątki :), pozatym to nie wygląda najgorzej, choć mógłby wygladać lepiej

Napisano

mie kola nie podobaja, ze gesty bieznik, chyba by odpowiedni byl taki od kolek z lego ;]

przeczytaj regulamin a będziesz wiedział jak nazywać wątki

w sumie jakby sie przyjzec to ma doby temat ale nie ma tytulu, bo "pojazd 3d" jest zachowane, tylko moze nie znalazl jakiejkolwiek nazwy na swoj pojazd hehehe

Napisano
  • Autor

odnośnie bierznika to całe koła modeleowałem z walca ;) ogólnie furka to ćwiczenie a jeżeli chodzi o tylnie skrzydło to było smooth i oczywiście je zmienie . w końcu WIP :) aha a wozek ma swojanaze - BWSW bojowy woz szybkiego wsparcia ;)

Napisano

twoj watek, twoja nazwa, byle zgodna z regulaminem, to bedzie LOW POLY czy wygladzane MS?

Napisano

musze przyznac ze kiedys mialo autko r/c cholernie podobne do tego zrobionego przez Ciebie. calkiem mile i przyjemne dla oka ;]

Napisano
  • Autor

ms w ogóle nie użyłem tutaj prawde powiedziawszy jeszcze nie umiem tego uzywac tak abu otrzymac zamierzony efekt - jak powiedziałem amator jeszcze jestem :)

Napisano
  • Autor
musze przyznac ze kiedys mialo autko r/c cholernie podobne do tego zrobionego przez Ciebie. calkiem mile i przyjemne dla oka ;]

ja postanowiłem te zrobić po tym jak grałem sobie w unreala tournamenta i tam był taki wózek którym sie ganiało, więc wymyśliłem ze zrobie sobie swoja wersje ;)