Marcin_ps Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Wiec ostatnio na stronie torrentbits2.org byl ogloszony konkurs na zrobienie loga a raczej banera ktory bedzie umieszczony na samej gorze... baner mial przedstawiac obowiazkowo na niebieskim tle ( niebieski odcien taki jak na pierwszej stronie torrentbits.org ) nowa nazwe tej strony ktora zostala przemianowana na torrentbytes.net.Wynikow jeszcze nie ma ( nagroda jest status VIP-a na stronie ) ale przedstawiam wam moja koncepcje a wlasciwie zrobiona na jej podstawie tapetke ( 1024x768 )... http://members.lycos.co.uk/teamdt/torrent/logo/wallpaper.png
leander Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Szkoda, ze takie rozmyte te "nity". Gdybys je konkretniej potraktowal byloby git.
Marcin_ps Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 ubdate tapetka wyzej juz z dodanym sharpnesem :) srodek ( dziurka :) ) kolor szary troche sie zmywa z lekkim cieniem... moglbym dodac jakiegos sharpnesa zobaczymy czy sie spodoba jury :) aaaa rozdarcie wymodelowalem w 3dmaxie a reszta to photoshop....
arcade Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Szkoda że literki białe robią się nieczytelne. przez pierwszą chwilę nie mogłem odczytac.
Marcin_ps Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 ziomus zadludo siedzisz przed monitorem dzis :P do spania
3rdtrek Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Ja moglem odczytac Ziomus :P Te "nity" faktycznie moglbys poprawic, poniewaz pracka jest dobra.
Rekomendowane odpowiedzi