Napisano 9 Styczeń 200520 l Wiec ostatnio na stronie torrentbits2.org byl ogloszony konkurs na zrobienie loga a raczej banera ktory bedzie umieszczony na samej gorze... baner mial przedstawiac obowiazkowo na niebieskim tle ( niebieski odcien taki jak na pierwszej stronie torrentbits.org ) nowa nazwe tej strony ktora zostala przemianowana na torrentbytes.net.Wynikow jeszcze nie ma ( nagroda jest status VIP-a na stronie ) ale przedstawiam wam moja koncepcje a wlasciwie zrobiona na jej podstawie tapetke ( 1024x768 )... http://members.lycos.co.uk/teamdt/torrent/logo/wallpaper.png
Napisano 9 Styczeń 200520 l Szkoda, ze takie rozmyte te "nity". Gdybys je konkretniej potraktowal byloby git.
Napisano 9 Styczeń 200520 l Autor ubdate tapetka wyzej juz z dodanym sharpnesem :) srodek ( dziurka :) ) kolor szary troche sie zmywa z lekkim cieniem... moglbym dodac jakiegos sharpnesa zobaczymy czy sie spodoba jury :) aaaa rozdarcie wymodelowalem w 3dmaxie a reszta to photoshop....
Napisano 9 Styczeń 200520 l Szkoda że literki białe robią się nieczytelne. przez pierwszą chwilę nie mogłem odczytac.
Napisano 9 Styczeń 200520 l Ja moglem odczytac Ziomus :P Te "nity" faktycznie moglbys poprawic, poniewaz pracka jest dobra.