Big Foot Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Witam, postanowiłem wymodelować mój przyszły zakup w wiosnę. Jest to nóż składany typu folder firmy Kernshaw znwiący się Vapor wygląda on tak: więcej zdjęć na tej stronie: http://military.pl/s/m/NKS1640.html Troche o nożu: Ostrze stal: AUS 6A Rękojeść stal: 410 System otwierania: ThumbStud Blokada: FrameLock Padło na nurbsy w rhino, bo... bardziej je lubie niż poly i szybciej sie z nimi oswajam :) Pozdrawiam i wrzucam pierwsze screeny
Loozack Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 ooo nurbsiki :) czekam na postępy pozdrawiam P.S. nie pytam nawet po co ci taka kosa ;)
Big Foot Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Skończyłem rękojeść, zabieram się za klips do paska, a nasępnie będzie najtrudniejsze, otrze... P.S. nie pytam nawet po co ci taka kosa ;) Wbrew wszystkim pozorom :) taka kosa jest bardzo przydatna w domu, w pracy, w ogrodzie, w samochodzie,na jachcie itp, itd, nie koniecznie do "eliminowania wadliwych jednostek" :)
Big Foot Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 mam problem :| narozrabiałem z filetami w jednym miejscu i nie wiem jak to naprawić... a tak poza tym to skończyłem klips, zabieram sie za ostrze.... boje się :|
Loozack Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 poprzycinaj wystające kawałki i zakryj powstała lukę Sweep 2 Rails lub Curve Network, poza tym świetnie ci idzie :) pozdrawiam
robercikh Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 a no musze powiedzieć że ładne, na nurbsach sie nieznam wiec trudno mi sie wyopwiedzieć na temat wykoniania. zobaczymy jak skończysz jak bedzie całość otexturowana już wyglądać. masz zamiar do tego jakąś scenke zrobić?? że np. bedzie w coś/kogoś wbite i zalane krwią :D:D:D i napisz jeszcze ile to ci zajeło czasu i jakieś szczegóły dotyczące modelu
vellkan Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Całkiem fajnie, super odwzorowanie, ale zapodaj jakimś renderem, nawet bez ostrza, żeby zobaczyćjak to wygląda bez siatki...:]
Rekomendowane odpowiedzi